Health, Nutrition & Lifestyle
 
 

Wat is In Control?

In Control-Coaching is een praktijk gericht op Orthomoleculaire Therapie en Geneeskunde. Optimalisatie van Voeding, Gezondheid en Lifestyle. Speerpunt is het reduceren van klachten, ziekten en ongemakken.

In Control bestaat sinds maart 2013, is gevestigd in Alphen a/d Rijn, beschikt over een diagnostisch centrum en werkt complementair aan de reguliere zorg.


Aanpak en Diagnostiek

In Control werkt middels een effectieve, concrete en heldere aanpak met dito resultaat.

De specialisatie is klachtenreductie. Niet de klacht lossen we op, maar de oorzaak wordt aangepakt, waardoor klachten verdwijnen zonder interferentie van medicatie. Denk hierbij aan overgewicht, vermoeidheid, huidklachten, darmproblemen, pijnlijke gewrichten, burn-out, slaapproblemen, verminderd libido, energieverlies, hormonale disbalans, allergieën, degeneratieve- en chronische aandoeningen, et cetera. In Control helpt, middels lange termijn en blijvend resultaat.


You are In Control

Bij In Control wordt iedere klacht als symptoom gezien van disbalans of een niet optimaal functionerend systeem. Niet het symptoom, maar de disbalans wordt aangepakt. Ingesleten (ineffectieve) patronen, verstoringen en disbalansen worden doorbroken, middels een maatwerk programma. Als klant krijgt u handvatten aangereikt om voor eens en altijd effectief met uw gezondheid om te gaan.

Geen diëten of onrealistische sportregimes, maar hoogwaardige voedingsadviezen, uitgebalanceerde bewegingsprincipes en mentale training. Efficiëntie is daarbij het codewoord.


Maatwerk

Op basis van uw wensen, levensstijl, thuissituatie en agenda, stelt In Control haalbare en realistische doelen. Wat het doel ook is, binnen 2 á 3 weken merkt u al duidelijk verschil! Binnen enkele maanden heeft u uw klachten onder controle. U zult meer energie hebben, een beter slaappatroon, betere concentratie bent productiever en beter belastbaar. Van minder stress tot meer plezier in het dagelijks leven. Van een slanke taille, tot een verhoogd libido.

The sky is the limit en die is nog nooit zo dichtbij geweest.